Aros Snickeri Uppsala

Om Aros Snickeri

Aros Snickeri tillverkar alla typer av beställningssnickerier för offentlig och privat miljö. Vi har ett stort intresse för form, design och teknik vilket ligger till grund för att alla produkter som lämnar vårt snickeri håller möbelkvalitet.

Företag och privatpersoner

Aros Snickeri har varit verksamma i branschen under många år och hjälpt många företag och privatpersoner med beställningssnickerier inom allt från byggnadssnickerier och platsanpassad inredning till kompletta inredningar för offentlig miljö.

Vi ett stort intresse för form och design och ett genuint teknikintresse. Vår kompletta maskinpark innefattar datorstyrda maskiner och modern utrustning vilket tillsammans med vår känsla för det traditionella hantverket genomsyrar alla våra snickerier.

Aros historia

I början av 1990 kände entreprenören Martin Karlsson att det saknades en aktör bland specialsnickerierna i Uppsalaregionen. Martin startade därför specialsnickeriet Aros Snickeri med visionen om ett professionellt och kundorienterat snickeri.

Under åren har Aros växt ur två lokaler och kontinuerligt utökat maskinparken med nya moderna maskiner för specialtillverkning. Vi är idag sex medarbetare och har en stark position som det ledande specialsnickeriet i Uppsala.

Kontakt

Aros Snickeri AB
Anna Fabrisgata 12a
754 54 Uppsala

018-100 180
info@arossnickeri.se

Öppettider
Måndag - Fredag 07.00 - 16.00
Lunchstängt 11.00 - 11.45

Aros Snickeri AB logo Karta och vägbeskrivning