Byggnadssnickerier i Uppsala

Byggnadssnickerier

Vi kan utifrån bilder, ritningar eller befintliga förlagor tillverka det mesta inom byggnadssnickerier såsom fönster, dörrar, glaspartier, luckor samt lister och smygar.

Omsorgsfulla ny- och reproduktioner

Vi tillverkar det mesta inom byggnadssnickerier såsom fönster, dörrar, glaspartier, luckor samt lister och smygar. Vi kan även hjälpa dig med omsorgsfulla ny- och reproduktioner av dörrar och fönster till gamla och nya byggnader. Har du bara en bild, ritning eller förlaga så hjälper vi dig att tillverka de byggnadssnickerier du behöver.

Alla våra snickerier tillverkas i möbeltorrt snickerivirke och håller oavsett produkt möbelkvalitet.

Fönster och dörrar

Aros Snickeri har en bred kompetens inom byggnadssnickerier och vi kan erbjuda exempelvis fönster, luckor samt ytter- och innerdörrar efter din egen ritning eller enligt specialdesign av arkitekt eller formgivare.

De snickerier vi tillverkar kan naturligtvis anpassas till dagens krav på funktionalitet och säkerhet.

Glaspartier

Vi kan erbjuda special- och måttbeställda glaspartier för hem, kontor och offentlig miljö.

Vi tillverkar efter dina idéer eller befintlig förlaga och kan tack vare ett stort nätverk med flertalet duktiga samarbetspartners erbjuda en komplett produkt.

Lister och smygar

Vi har egen tillverkning av golv- och taklister samt dörr- och fönsterfoder och kan erbjuda kopior av befintliga profiler efter ritning eller förlaga.

Bänkskivor

Vi erbjuder inredningar och måttbeställda bänkskivor i Corian®, Staron och olika trämaterial till hem och offentliga miljöer. Kompositskivorna Corian® och Staron är hållbara material som kan skarvas utan synliga skarvar, med en mycket lång livslängd.

Läs mer om måttbeställda bänkskivor

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna eller titta på våra tidigare arbeten.

Kontakt

Aros Snickeri AB
Anna Fabrisgata 12a
754 54 Uppsala

018-100 180
info@arossnickeri.se

Öppettider
Måndag - Fredag 07.00 - 16.00
Lunchstängt 11.00 - 11.45

Aros Snickeri AB logo Karta och vägbeskrivning