Restaurang- och butiksinredningar i Uppsala

Inredningar för företag och offentlig miljö

Aros Snickeri ritar och bygger platsanpassade inomhusmiljöer och inredningar för offentlig miljö såsom kontor, butiker, restauranger och hotell.

Hela produktionen

Vi är vana att hantera stora projekt och tillverkar allt från unika inredningsdetaljer till hela inredningar i vårt eget snickeri. Efter många år i branschen har vi även ett stort nätverk med flertalet duktiga samarbetspartners vilket gör att vi kan hantera hela produktionen även om designen innefattar andra material som exempelvis Corian, akryl, glas eller metall.

Platsanpassade inredningar

Aros Snickeri har en bred kompetens och vi kan erbjuda exempelvis receptionsdiskar, montrar, bord och bänkar efter din egen ritning eller enligt specialdesign av arkitekt eller formgivare. Vi arbetar med både små och stora aktörer och vi arbetar nära vår uppdragsgivare oavsett om det är slutkund eller på uppdrag av inredare eller arkitekt.

Hög detaljkvalitet

Alla produkter som lämnar vårt snickeri håller en mycket hög detaljkvalitet vilket uppskattas av våra kunder. Du hittar våra inredningar i många offentliga miljöer i Uppsala såsom restauranger, butiker och hotell.

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna eller titta på våra tidigare arbeten.

Kontakt

Aros Snickeri AB
Anna Fabrisgata 12a
754 54 Uppsala

018-100 180
info@arossnickeri.se

Öppettider
Måndag - Fredag 07.00 - 16.00
Lunchstängt 11.00 - 11.45

Aros Snickeri AB logo Karta och vägbeskrivning