Specialsnickeri – Vad vi gör

Aros Snickeri tillverkar allt från kompletta platsanpassade inredningar i privata och offentliga miljöer till unika och vackra möbler samt inredningsdetaljer. Våra snickerier tillverkas av möbeltorrt virke och kännetecknas av hög kvalitet och detaljfinish.

Restaurang- och butiksinredningar i Uppsala

Offentliga miljöer

Aros Snickeri ritar och bygger platsanpassade inomhusmiljöer och inredningar för offentliga miljöer såsom kontor, butiker, restauranger och hotell. Vi kan erbjuda exempelvis receptionsdiskar, montrar, bord och bänkar byggda efter din egen ritning eller enligt specialdesign av arkitekt eller formgivare.

Byggnadssnickerier i Uppsala

Byggnadssnickerier

Vi kan utifrån bilder, ritningar eller befintliga förlagor tillverka det mesta inom byggnadssnickerier såsom fönster, dörrar, glaspartier, luckor samt lister och smygar. Vi utför även omsorgsfulla ny- och reproduktioner av dörrar och fönster till såväl gamla som nya byggnader.

Specialbyggda möbler i Uppsala

Specialbyggda möbler

Aros Snickeri tillverkar specialanpassade och skräddarsydda möbler såsom bord, skänkar, skåp och bänkar utifrån bilder, ritningar eller befintliga förlagor. Har du bara en idé så kan vi ofta hjälpa dig med design och funktion.

Inomhustrappa i trä i Uppsala

Inomhustrappor

Aros Snickeri erbjuder projektering, konstruktion, tillverkning och montering av unika trappor och räcken för privata och offentliga miljöer. Vi kan bygga trappor i träslag som furu, ek, ask eller valnöt – även i kombination med smide och glas.

Platsbyggd bokhylla i Uppsala

Platsbyggda bokhyllor

Vi tillverkar måttanpassade och platsbyggda bokhyllor, hyllsystem och walk in closets utifrån bilder, ritningar eller befintliga förlagor. Har du bara en idé så kan vi ofta hjälpa dig med design, konstruktion och funktion.

Möbeltorrt snickerivirke i Uppsala

Möbeltorrt virke

Aros Snickeri kan erbjuda snickerivirke och bänkskivor av hög kvalitet som torkats långsamt till möbeltorrt. Vi har ett begränsat lager av möbeltorrt virke såsom ädelträ samt skivmaterial av MDF och plywood av hög kvalitet. Har vi inte det du behöver tar vi även hem material på beställning.

Kontakt

Aros Snickeri AB
Anna Fabrisgata 12a
754 54 Uppsala

018-100 180
info@arossnickeri.se

Öppettider
Måndag - Fredag 07.00 - 16.00
Lunchstängt 11.00 - 11.45

Aros Snickeri AB logo Karta och vägbeskrivning