Bänkskiva i Corian hos kund i Uppsala

Måttbeställd bänkskiva i Corian® eller Staron

En bänkskiva i kompositmaterialen Corian® eller Staron ger ditt kök en exklusiv och unik känsla. Materialen har en mycket bra hållbarhet och kan designas och formas i unika variationer, helt utan synliga fogar eller skarvar.

Bänkskiva i Corian®

Corian® är ett kompositmaterial som passar utmärkt till bänkskivor i kök eller badrum. Corian® finns i ett stort utbud av färger och mönster. Oavsett om du vill ha en bänkskiva i högblankt vitt eller stenimitation kan du enkelt hitta din favorit i kollektionen. Kökskollektion har utvecklats speciellt för bänkskivor i kök som utsätts för ett intensivt användande.

Bänkskiva i Staron

Staron är precis som Corian® ett kompositmaterial som kan formas och skarvas utan synliga skarvar. En bänkskiva i Staron är resistent mot stötar, fläckar och missfärgningar och har en lång livslängd.

Staron finns i flertalet färger och mönster, allt från enfärgade skivor till vackra skivor som liknar natursten. I kollektionen Staron Supreme finns exempelvis bänkskivor med nyanser och mönster från marmor till betong för en diskret, men exklusiv och djupgående design.

Varför välja en bänkskiva i komposit?

En av fördelarna med att välja en bänkskiva i Corian® eller Staron är att den kan formas i valfri design och även skarvas utan synliga skarvar. Materialet har mycket bra hållbarhet, en porfri yta som är lätt att rengöra och är till skillnad från sten varmt när du tar på den.

Har du dessutom långa bänkytor eller vinklar ger en bänkskiva i Corian® eller Staron ditt kök en stilren känsla då hela bänkytan blir sammanhängande, utan synliga skarvar.

Både Corian® och Staron kan lätt formas och skarvas och eftersom sammanfogningen är enkel kan du själva välja tjocklek på din bänkskiva.

Integrerad diskho i bänkskivan

Diskhoar i Corian® är hållbara och porfria och lika enkla att underhålla som de är tilltalande för ögat. När du väljer en bänkskiva i Corian® kan du även få diskhon helt integrerad, utan synliga skarvar. Diskhon och bänkskivan blir en enhet som är enkel att hålla ren då det inte finns någon plats där smuts kan samlas.

Väljer du inte en integrerad diskho går det naturligtvis att exempelvis under- eller planlimma en rostfri diskho i din bänkskiva. Vi erbjuder en mängd olika diskhoar för montering.

Underhåll och reparation av bänkskiva i Corian® eller Staron

Corian® och Staron är ett porfritt, smutsavstötande, homogent, hållbart och förnyelsebart material. Det är av naturen lätt att rengöra, lätt att sköta och lätt att leva med. För daglig rengöring, använd bara en fuktig mikrofiberduk med diskmedel eller ett skonsamt rengöringsmedel för kök.

Skulle oturen vara framme kan de flesta skador, inklusive allvarliga märken från värme eller kemiska skador, vanligen repareras på plats utan att ens demontera bänkskivan.

Måttbeställd bänkskiva från Aros Snickeri

Vi tillverkar alla våra bänkskivor i vårt snickeri, helt utifrån de mått och önskemål du har. Kontakta oss för mer information eller pris på en unik och exklusiv bänkskiva till ditt kök.

Söker du en traditionell bänkskiva i exempelvis stavlimmad ek? Vi kan naturligtvis även hjälpa dig med de flesta typer av bänkskivor i trämaterial. Kontakta oss för mer information.

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna eller titta på våra tidigare arbeten.

Kontakt

Aros Snickeri AB
Anna Fabrisgata 12a
754 54 Uppsala

018-100 180
info@arossnickeri.se

Öppettider
Måndag - Fredag 07.00 - 16.00
Lunchstängt 11.00 - 11.45

Aros Snickeri AB logo Karta och vägbeskrivning